اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

جزییات بیمه رایگان برای بیماران کرونایی فاقد بیمه | محدودیت‌های بیمه‌ای سی‌تی‌اسکن کرونا حذف شد

  • کد خبر: ۳۹۶۱۱
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
جزییات بیمه رایگان برای بیماران کرونایی فاقد بیمه | محدودیت‌های بیمه‌ای سی‌تی‌اسکن کرونا حذف شد
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران، تسهیلات و تمهیدات در نظر گرفته شده جهت ارایه خدمات بیمه‌ای به بیماران کرونا را تشریح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید محمد حسینی  با اشاره به اینکه ارزیابی وسع متقاضیان بیمه رایگان بر اساس مقررات در شرایط عادی از پایگاه رفاه ایرانیان ۳۰ روز زمان لازم دارد، گفت: در بیمار مبتلا به کرونا دوره بستری برخی ۶ الی ۱۴ روز و حتی کوتاه‌تر از زمان ارزیابی وسع بود. در نتیجه حمایت و صیانت مالی نصیب او نمی‌شد، از طرفی بیمار خود را قبل از بیماری بیمه نکرده بود، پس ما باید بین شرایط خاص کشور در اپیدمی کووید-۱۹ و قوانین و خط قرمز بیمه، راهی را انتخاب می‌کردیم؛ بنابراین با اتخاذ تمهیداتی ویژه برای کوتاه کردن زمان ارزیابی وسع فرد مورد نظر با کمک وزارت رفاه، شرایط خاص را انتخاب کردیم و این مدت را به یک روز رساندیم.


وی افزود: برای این مهم راهکار قانونی هم پیدا کردیم و مواردی از این دست را مشابه مصادیق اورژانس تلقی کردیم. از این رو هر فردی که برای او روی تخت بیمارستان تشخیص کرونا داده می‌شد و فاقد بیمه بود، دقیقا بر روی تخت بیمارستان هم بیمه می‌شد. با این شیوه نه تنها خط قرمز سازمان در بیمه کردن افراد از بین نرفت، بلکه زمان ارزیابی وسع تغییر پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمت بیمه سلامت در دوران کرونا تنها همین یک مورد نیست، به بیمه کردن حدود ۴۸ هزار نفر از شروع کرونا تا کنون اشاره کرد و افزود: تحت پوشش قرار دادن دارو‌های مورد استفاده در این بیماری علاوه بر خدمات مورد نیاز در بحث تشخیص و مقابله با کرونا که تحت پوشش بیمه بودند، از جمله خدماتی همچون سی تی اسکن و PCR، CBC، ICU و ... در اولویت ما بود.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران ادامه داد: همچنین اقدام به پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌ها با تعرفه دولتی در بخش بستری و ۷۰ درصد هزینه‌ها در بخش سرپایی و آزمایشگاهی کردیم که بیشتر آن‌ها در بخش دولتی بودند. از سوی دیگر برداشتن برخی گایدلاین‌های مرتبط با خدمات تشخیصی و لغو محدودیت در انجام آن‌ها صورت گرفت؛ به نحوی که به طور مثال در مواقع عادی دوره زمانی برای انجام سی تی اسکن ۱۸۰ روز است، اما نیاز ارائه این خدمت به بیمار کرونایی موجب شد این محدودیت‌ها را حذف کنیم.

حسینی با بیان اینکه ارائه پیشنهاد تعرفه‌های مراقبت از فرد بیمار در منزل به شورای عالی بیمه سبب صرف هزینه بسیار پایین‌تر از بستری بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان می‌شود، گفت: این پیشنهاد با توجه به تجربه مواردی بسیار موفق در این زمینه، صورت گرفت. این در حالی بود که ارائه پیشنهاد برای تحت پوشش قرار دادن بیمه‌ای مراقبت در منزل بیماران نیازمند به ICU در چارچوب گایدلاین‌ها و استاندارد‌ها نیز ارائه شد؛ زیرا یکی از فواید این کار این است که می‌تواند به کم شدن هزینه‌های بستری، آزاد شدن تخت‌های ICU و بالا بردن ظرفیت بیمارستان‌ها در پذیرش بیمار با توجه به صف بالا و مراجعه بیمار در زمان اپیدمی بیماری کرونا، موثر بودن فضای خانه و خانواده بر سرعت بهبود فرد بیمار اشاره کرد.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->